Forespørg uforpligtende på dit næste møde eller konference
Image description
Image description


Møder & Konferencer

Comwell Kongebrogaarden ligger naturskønt i Middelfart, ligeved Lillebælt.

Vi tilbyder moderne og smagfuldt indrettede konferencefacilitetermed plads til 2-125 deltagere.

Faciliteterne består af:

  • 8 konferencelokaler
  • 3 mødelokaler

Konferencelokalernes bordopstilling kan indrettes efterjeres ønsker, og vi er her naturligvis her til at rådgive om IT- og AV-udstyr.

Som udgangspunkt tilbyder vi en række mødepakker, derindeholder alt som gør dit arrangement til en succes. Selvfølgelig er detmuligt at opgradere pakkerne og skræddersy dem til at opfylde dine behov ogønsker.

Hvis du mangler inspiration med hensyn til, hvordan dinpakke skal se ude, er du meget velkommentil at kontakte en af vores erfarne Meeting Designere.

Mere end et lokale - Få gratis, professionel hjælp til det bedste resultat

Comwell tilbyder en gratis rådgivningsservice, der gør dine møder bedre - vi kalder den MeetingDesign. På alle hoteller har vi erfarne og uddannede MeetingDesignere, der udover at rådgive dig omkring de fysiske forudsætninger for dit møde, også kan give dog tips til arbejdsmetoder, værktøjer og programplanlægning. Med MeetingDesign får du sikkerhed for, at forudsætningerne for et udbytterigt møde er på plads.

Læs mere om meetingdesign

Vi kan også håndtere tilmeldingerne til
jeres arrangement

Når I holder møde/konference eller kongres på et Comwell hotel, tilbyder vi at stå for al administration af tilmeldinger til arrangementet. Vi bruger Conference Manager™ til hele processen. Conference Manager er et professionelt redskab, der kan bruges til at håndtere alle typer af arrangementer – såvel store som små.

Læs mere om conferencemanager her