gourmetmad
 

Restaurant

Book dit bord på telefon 6341 6341 eller e-mail hotel.kongebrogaarden@comwell.dk

Morgenmad
Mandag-Lørdag kl. 07.00-10.00
Søndag kl. 08.00-11.00

Når du spiser morgenmad på et af Comwells Gourmethoteller er der fokus på ingredienser til en god start på dagen. Derfor kan du som gæst se frem til sunde råvarer i et varieret morgenmåltid, som sikrer dig optimale rammer for god energi hele dagen.

Frokost
Kl. 11.30-16.00

Til frokost handler det om god smag og frokosten er altid en af dagens højde punkter. Menuen varierer fra dag til dag, men et tema er gennemgående og det er de gode råvarer og de sunde, velsmagende hjemmelavede retter, som alle er tilberedt med kærlighed og omhu.

Aften
Kl. 18.00-22.00

Til aften kan du sætte dig godt til rette i vores smukke restaurant og nyde den hyggelige og afslappede atmosfære. Her er smagen af god mad og vin i fokus og de individuelle og personlige menuer udstråler kokkens kærlighed til mad. Alt er tilberedt på sæsonens friske råvarer og der kan vælges mellem den skiftende aftenmenu – hvor eksempelvis kokkens favorit kommer på bordet – og a la carte kortet.

Vi kan ligeledes præsentere en lang række spændende vine og vores sommelier hjælper gerne med valg af perfekte vine og andre drikkevarer, som vil komplimentere og højne den kulinariske oplevelse.