bryllup og fest i Middelfart
 

Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Lad drømmen går i opfyldelse & hold dit bryllup på Comwell Kongebrogaarden på Fyn, i Middelfart

Comwell Kongebrogaarden på Fyn, ved Middelfart

Smukke omgivelser til dit bryllup


Comwell Kongebrogaarden er beliggende på Fyn, lige ved Middelfart marina og den gamle Lillebæltsbro hvilket skaber nogle fantastiske rammer for en bryllupsfest. Hvem vil ikke gerne være omgivet af den smukke natur på den største dag i ens liv, nemlig bryllupsdagen. Bryllupslokalerne på Comwell Kongebrogaarden har en fantastisk udsigt ud over Lillebælt.  Den smukke beliggenhed, ligger op til at få taget nogle fantastiske bryllupsbilleder ved havnen med den vidunderlige udsigt. 

Fleksible bryllupsfaciliteter

På Comwell Kongebrogaarden på Fyn, ved Middelfart er vi meget fleksible angående størrelse på bryllupslokalet. Det er muligt at afholde en lille intim bryllupsfest for få mennesker, og ligeledes er det muligt at holde den helt store fest for hele familien og vennekredsen. Valget er dit, intet bryllup er for stort til at vi kan håndtere det. 

Bryllupsmenuen – gastronomi i særklassen som vil blive husket


Når I holder jeres bryllupsfest på Comwell Kongebrogaarden på Fyn, ved Middelfart kan I være sikre på at få en gastronomisk oplevelse til jeres fest. Vi hjælper mere gerne med at sammensætte menuen med evt. tilhørende vinmenu såfremt I har ønsker om dette til jeres store dag, brylluppet. Såfremt I ønsker buffet i stedet for en ordinær menu, kan det ligeledes arrangeres ved hjælp fra os. Vores kokke har stor erfaring og er engageret i deres arbejde, derfor kan I som værter være i tygge hænder når i vælger at holde jeres bryllupsfest på Comwell Kongebrogaarden på Fyn, ved Middelfart. 

Overnatning på Fyn, i Middelfart på Comwell Kongebrogaarden

Overnatning efter bryllupsfesten – for jer og jeres gæster

Jer som værter og jeres gæster har mulighed for at overnatte på hotellet efter bryllupsfesten. Ved at overnatte på hotellet slipper i for at tænke over hvordan I kommer hjem efter festen. Dagen derpå bydes der på stor morgenbuffet, således I som værtspar har en god mulighed for at afslutte festen med jeres gæster.

FestDesignere


Det er muligt for jer som værtspar at få tilknyttet en FestDesigner til at hjælpe med at planlægge brylluppet fra første planlægningsskridt til at bryllupsfesten er afholdt. Vi har flere års erfaring i at planlægge & afholde bryllupsfester i alle størrelser. Vi vil være med fra start til slut, således du kan koncentrere dig om at feste med dine gæster og være vært.