bryllup og fest i Middelfart

Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Mangler du et sted at holde fest i Middelfart?  - Se nærmere på vores selskabslokaler

På Comwell Kongebrogaarden i Middelfart på Fyn har vi selskabslokaler der passer til både store og små selskaber. Vi er meget fleksible I at hjælpe dig med at finde et selskabslokale der lever op til dine ønsker og præferencer. Hotellet ligger smukt, med udsigt over Lillebælt, den gamle Lillebælts bro og egen bådhavn lige foran hotellet. Alt i alt så ligger hotellet i rigtig smukke naturskønne omgivelser.

Gastronomi på højt niveau  Gastronomi Middelfart

Når du vælger at afholde fest for dit selskab i vore selskabslokaler i Middelfart på Fyn, er der mulighed for at give dine gæster en madoplevelse på højt niveau, som vil blive husket i lang tid. Vore kokke på Comwell Kongebrogaarden har mange års erfaring inden for kokkefaget og ved derfor hvad de laver. Såfremt du/I ønsker det, hjælper vi jer gerne med at sammensætte en menu efter du/jeres behov og ønsker. I så fald du ikke vil have serveret menuen til dit selskab, så er det muligt at bestille buffet anretning i stedet for, som vi ligeledes også gerne vil hjælpe med at stykke sammen. Vi garantere dig at du kan føle dig i trygge hænder, når du vælger at holde fest i vore selskabslokaler i Middelfart på Fyn.

Overnatning efter festlighederne

Det er selvfølgelig muligt for du/jer som vært og jeres gæster at overnatte på hotellet efter festen i vores selskabslokaler i Middelfart. På den måde slipper I, og jeres gæster for at finde ud af hvordan man skal komme hjem efter festen. Efter overnatningen er det muligt at spise morgenmad samlet ved en stor morgenbuffet i restauranten. Dette giver ligeledes en god mulighed for at få samlet op på gårdagens festligheder, samt du/I som vært(er) kan få sagt ordenligt farvel til gæsterne.

FestDesignere

På Comwell Kongebrogaarden i Middelfart på Fyn, har vi FestDesignere ansat som gerne hjælper jer med at planlægge jeres selskab, såfremt I ønsker det. Vi har mange års erfaring i at planlægge og afholde fester i vores festlokaler i Middelfart. Vi er derfor trygge i det arbejde er i og kan derfor garantere at du/I som vært kan være i trygge hænder hos os. Vi vil være med fra start til slut, således du kan koncentrere dig om det vigtigste – nemlig, det at være vært og feste med dine gæster.

Comwell Kongebrogaarden Middelfart på Fyn

Ses vi i Middelfart? 

Du/I er mere end velkomne til at besøge hotellet og se nærmere på de selskabslokaler vi har, samt de løsninger vi kan tilbyde, inden I beslutter jer for om I vil afholde jeres fest i vore selskabslokaler.
Hvis du vil vide mere, skal du være velkommen til at udfylde kontaktformularen øverst på siden eller kontakte os på telefon på: 70 274 274 og tryk 2. Du binder dig ikke til noget, forespørgslen er fuldstændig uforpligtende.

Vi glæder os til at se jer i vores selskabslokaler i Middelfart på Fyn.