om Kongebrogaarden

Værd at vide

Hvornår kan vi ankomme 

Check ind er fra kl. 15.00, og check ud senest kl. 11.00. Swimmingpool kan benyttes på ankomstdagen fra kl. 12.00, og efter check ud – Bagage kan evt. opbevares i receptionen.

Værelsesopgradering 

Udsigtsværelser har store vinduer og balkon mod Lillebæltet og de 2 broer kr. 300. Suiter er dobbelt så store som standard, og har luksus Auping senge, stort TV, sofaområde samt badekar kr. 300. Priserne er pr. værelse pr. dag. Vi har også dejlige suiter med udsigt opgradering til disse kr. 600,-

Er det en særlig anledning

Vil du overraske med 5 langstilkede roser, chokolade og mousserende vin på køl? Forudbestil Romantisk stund til kr. 570,-.

Rygning

Alle indendørs områder er der ikke rygning. Det er tilladt, at ryge ved askebægrene ved de tre hoveddøre. Ved rygning på værelset, eller balkon/tagterrasse vil der blive pålagt et gebyr på kr. 1000.

Restaurant

Morgenmad serveres fra kl. 07.00 - 10.00 til og med lørdag, søndag fra kl. 08.00-11.00.

Bordbestilling til middag er altid påkrævet. Bemærk venligst, at der tages forbehold for udsolgte a la carte borde til middag fredag, lørdag og søndag, samt helligdage.

Menuerne der er inkl. i opholdene er fastsat, og varierer dagligt. Børn halv pris, halv portion. Vi tilpasser gerne menuen for allergi og vegetar, hvis det meddeles før ankomst. Dress code: ingen badetøj, badekåbe eller slippers.

Roomservice

Morgenmad på værelset kan bestilles senest aftenen før mod tillæg, for bestilling udfyldes morgenmadsseddel på værelset.

Det muligt at bestille drikkevarer på værelset uden roomservicegebyr, derudover har vi også vores barkort der kan tilbydes som roomservice.

 

Hvad er der på værelset

Føntørrer, pengeboks, trådløst internet (kun trådløst), strygejern (ikke damp) samt alm. tvkanaler. Varmtvandskoger med kaffe/te til fri afbenyttelse. Alle værelser har ventilation.

Allergi dyner og puder

Alle vores dyner og puder er allergitestet. Meddel altid om allergier forud for opholdet.

Opredning og babyseng

Der tillades kun 1 opredning pr. værelse til voksen. Børn (3-11 år) ½ pris af voksne. Babyseng kr. 125 . Opredninger skal forudbestilles.

Hunde på værelset

Det er tilladt med ”stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 150 pr. dag. Hund på værelset, skal forudbestilles.

Parkering

Parkering er gratis og foregår på gårdspladsen tæt ved værelserne.

I nærheden af Comwell Kongebrogaarden

Få information om gåruter/løberuter fra hotellet på 3 km og 6 km.
Kongebro lystbådehavn
Skov med dyrehave

Internet

Vi tilbyder gratis TDC Hotspot til alle gæster. Alternativt, er der to computere med internetforbindelse på 1. sal over hovedindgangen.

Shopping

Nærmeste shopping er i Middelfart cirka 2 km. væk 

Offentlig transport

Nærmeste station er Middelfart (2,5 km gåafstand) Fredericia (fra Øst Fyn/Kbh) og Vejle (fra Nord Aarhus/Aalborg).

Taxi

Middelfart taxi tel. 6441 4055. Fra Middelfart station til hotellet, cirka kr. 100 kr.

Udsmykning

Malerierne er fra Editions Atelier Clot
19 Rue Vielle Du Temple
75004 Paris

Repræsentation ved konsulent:
Morten Brunholt

Bar/lounge

Her kan du købe kaffe, sandwich og lette måltider i løbet af dagen. Om aftenen er det er hyggested med specialøl og cocktails.

Kreditkort

Du kan bruge alle gængse kreditkort. VisaElektron og andre betalingskort modtages kun i receptionen. Der er gebyr på alle kort pånær Dansk Visa/dankort

Annullering af ophold

Såfremt dit ophold ikke indeholder middag, kan opholdet frit annulleres inden kl. 16.00 på ankomstdagen. Annulleres værelset efter kl. 16.00 fakturerer vi for den første nat.
Indeholder dit ophold middag eller behandlinger, skal opholdet annulleres 7 dage før ankomst. Afbestiller du mellem 6 og 2 dage før ankomst faktureres 50% af opholdets pris. Afbestiller du mindre end 2 dage før ankomst faktureres det fulde beløb for opholdet. 

Bookes der mere end 9 værelser til samme periode vil hotellet betragte det som en gruppe, hvilket kan medføre en ændring af priser og generelle betingelser, herunder blandt andet annullerings- og betalingsbetingelser. Hotellet vil fremsende en gruppekontrakt, der skal underskrives af kunden, for at reservationerne bekræftes. 

Gavekort 

Du kan bestille dit ophold online, og afregne med gavekort ved check ud. Kreditkort ved onlinebooking, er kun en garanti for ankomst. Bemærk, vi modtager ikke gavekort fra andre Comwell hoteller.

Comwell Club

Du optjener automatisk 5% af det samlede beløb på din slutregning. Alle optjente point kan bruges, som betaling under dit næste ophold. Tilmeld dig i dag, e-mail til: hotel.kongebrogaarden@comwell.dk og skriv "ja til ComwellClub" med dit navn. Brug herefter altid den samme e-mail til bestilling, og oplys at du er Club medlem. Det er gratis og uforpligtende.

Andre spørgsmål

Kontakt hotellet på tel. +45 6341 6341