type-image

Samlet pris fra 2188 DKKfor 2 personer

Søg ophold

Ankomst
13 nov
2018
Ændre dato
Afrejse
14 nov
2018
Ændre dato
Vælg antal værelser
værelse 1
Voksne
1
+ -
Børn (2-11 år)
0
+ -
Børn (0-2 år)
0
+ -

Sommertilbud - Kongeophold

Comwell Kongebrogaarden er et luksus hotel med naturskøn beliggenhed lige ned til Lillebælt. Hotellet er opført i tidløs arkitektur og er smagfuldt indrettet med møbelklassikere og kunst.  Oplev en fantastisk vinsmagning og gastronomiske fristelser på det atmosfærefyldte hotel i Middelfart.

Du får en rabatkupon på kr. 400,- til betaling af dette ophold pr. værelse pr. nat til ophold i hele juni måned, når du booker dette ophold.

Luksus og gourmet er omdrejningspunktet på et kongeophold på Comwell Kongebrogaarden. Hotellets skønne værelser, pejsestuen, pool & spa-bad og den fantastiske udsigt over Lillebælt, indbyder til afslapning og hygge.

På ankomstdagen kan du checke ind fra kl. 15. Vi byder dig på vinsmagning kl. 16, efterfulgt af velkomstdrink og snacks i baren og aftenen rundes af med en lækker 4-retters menu i restauranten. Efter en god nats søvn venter en stor morgenbuffet, så der er noget at starte dagen på, inden check-ud kl. 11.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Prisen varierer alt efter valgte ankomst- og afrejsedato og valgte værelsestype. Tilbuddet er gældende mandag til lørdag i perioden 1. juni til 30. juni 2018.

Der kan benyttes én rabatkupon pr. værelse pr. nat. Rabatkuponen tilsendes sammen med bookingbekræftelse og kan indløses, når opholdet betales ved afrejse. Rabatkuponen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter eller ombyttes til kontakter.

Tilbuddet indeholder

  • Vinsmagning
  • Velkomstdrink og Snacks i baren
  • 4 retters menu
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Hoteller

Læs mere om de forskellige hoteller

Comwell Hotel KongebrogaardenLæs mere